miércoles, 18 de febrero de 2015

Cures diàries per al rostre

La base per a mantenir la nostra pell hidratada i nodrida és beure aigua i alimentar-nos d'una manera sana i equilibrada, no mantenir un estil de vida sedentari i dormir les hores necessàries.

A part, és important que tinguem en compte que la realització d'aquests hàbits cada dia ens ajudarà a gaudir d'un rostre amb una pell plena de vida.

La nostra recomanació és deixar de banda la cosmètica tradicional, plena de productes químics, i realitzar una purificació de la nostre pell amb productes que siguin naturals, i a més, de procedència ecològica.

Cada matí, 



  •  Rentar la cara amb aigua abundant
  •  Aplicar tònic o aigua floral per preparar la pell per al següent tractament, podem triar l'indicat segons cada tipus de pell, per exemple trobem el tònic astringent o l'aigua d'hamamelis per a pells greixoses i el revitalitzant o l'aigua de roses per a pells seques i sensibles.
  • Aplicar la crema hidratant, oli o sèrum (Hi ha una gran varietat tant de cremes com de sèrums i olis, hem de triar el més indicat per a nosaltres) És molt convenient fer servir una crema hidratant que aporti protecció solar, inclús en els dies ennuvolats. En cas que la nostra crema no en tingui, recomanem posar-se crema solar abans del maquillatge.
  • Aquest és el moment de maquillar-se, recorda que com menys maquillatge facis servir, millor. Des d'Ecoelna recomanem canviar la base de maquillatge per la CC Cream, ja que deixa un aspecte molt natural a l'hora que combina correcció del color, la unificació per tot el rostre i una base de crema hidratant.

Cada nit,



  •  És importantíssim no anar a dormir sense netejar el maquillatge de la nostra pell, per això el primer que farem és desmaquillar i netejar els residus que han quedat a la pell durant tot el dia, ho podem fer o bé amb llet o amb espuma netejadora. Desprès esbandir-se amb aigua abundant. Encara que no ens maquillem, no hem de saltar aquest pas, i en tot cas, el podem completar amb un gel purificant  o amb un sabó artesanal de tractament.
  •  Tot seguit aplicarem el tònic o aigua floral.
  •  Durant la nit el nostre cos realitza funcions de regeneració i depuració de l'organisme, per això, tot hi que podem fer servir la nostra crema hidratant, és millor fer-ne servir una d'antioxidant o nutritiva, tot hi que no cal sigui especifica per a la nit.
  •  El contorn d'ulls: no hem de fer servir una crema qualsevol en aquesta zona, utilitzarem un producte especific, ja que és la part més fina i sensible del nostre rostre. 


A més de les cures diàries, també n'hi ha de setmanals i mensuals que hem de tenir en compte:


  •  Màscara, setmanal.  Aplicarem la màscara sobre el rostre net i la deixarem actuar 15 minuts.
  •  Exfoliant, dos cops per setmana.
  •  Bany de vapor, un cop al mes. Durant 15 minuts, deixarem que el vapor d'aigua bullent ens penetri als pors, la qual cosa els dilatarà i podrem netejar-los en profunditat en acabar. És interessant completar el bany de vapor incorporant herbes o unes gotes d'olis essencials a l'aigua per donar un altre al·licient al tractament, depenent de cada tipus de pell. (romaní, farigola, lavanda, camamilla...)

Incorporant aquests hàbits a la rutina diària, comprovarem que la nostra pell estarà hidratada i sana de manera que si a més ens acostumem a fer també les cures setmanals i mensuals hi haurà dies que la nostra pell estarà tan perfecta que només caldrà netejar-la.

En la propera entrada parlarem dels productes més adients per a cada tipus de pell, us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario